Klanten aan het woord…

J.B. – Ik heb een aantal sessies bijgewoond bij Barbara, dit is mij enorm goed bevallen, voor mij een andere wereld, dit heeft mijn ogen geopend. Barbara is een en al luisterend oor zonder enige veroordeling, laat jou inzien waar je de fout in gaat en houdt je een prachtige spiegel voor. Ik heb hier heel veel van geleerd en ben anders gaan denken. Dat geeft heel veel rust in mijn hoofd en zeker voor mijn gezin. Nogmaals thanks en alle lof voor Barbara. Gr. Jim Bouwmeester

J.S. en L.d.V. – Wij hadden een moeilijke tijd achter de rug waardoor er behoorlijk wat spanningen binnen onze relatie ontstaan waren. Omdat we daar zelf niet helemaal uit kwamen hebben we de hulp van Barbara ingeschakeld. Vooraf gaf ze aan dat we ongeveer 6 tot 8 sessies met haar nodig hadden om onze relatie weer op het juiste pad te krijgen. We hadden er beide een hard hoofd in dat onze relatie in zo weinig sessies ‘gerepareerd’ kon worden. Barbara schept als coach duidelijkheid en structuur en dat op een hele prettige manier. Inmiddels hebben we het traject afgerond en gaan we met vertrouwen de toekomst tegemoet!

V.D.-v.D. – Ik ben ‘via via’ op de site van Barbara terecht gekomen en heb mijzelf vrijwel gelijk aangemeld voor de ‘ADHD Partner bijeenkomst’. Waarom? Omdat ik mijn huwelijk met een ADHD’er en gezinsleven anders wilde gaan voortzetten. Ik had de afgelopen 10 jaar de kar getrokken, op alle vlakken, maar op DIE manier de komende 10 jaar verder ging ik niet meer trekken….maar hoe dan wel? Ik was moe, uitgeput, voelde me opgebrand en niet meer in staat om mijn manier van leven als vrouw van, moeder van, dochter van, collega van en vriendin van met plezier en overgave vol te houden. Maar wat wil ik dan? Hoe kan het dan anders? Waar moet ik beginnen? Ik kan niet meer, HELP!!!

De bijeenkomst was verhelderend; Barbara stelde een paar open vragen, ik voelde mij veilig om te vertellen en kreeg erkenning, begrip en steun. Toen dacht ik; ja, hier heb ik de gesprekspartner die mij verder kan helpen en ik ga een coachingstraject aan bij Barbara.

Het coachingstraject bestond uit 4 gesprekken van een uur en in het begin was ik echt wel sceptisch; hoe kan iemand mij nou hiermee helpen? Durf ik wel helemaal eerlijk te zijn? Wat haal ik me op de hals? Nou, Barbara wist mij gerust te stellen en me op mijn gemak te stellen door haar eigen relaxde uitstraling en non-verbale gedrag. Tijdens het eerste gesprek kreeg ik een klein zwart boekje als cadeautje; een gedachte- en inzichtenboekje. Dit boekje heb ik gebruikt juist daarvoor en het heeft me geholpen om de dagelijkse ervaringen in mijn leven te benoemen, er bij stil te staan en te analyseren hoe en waarom ik dingen deed zoals ik ze deed! Wat ik het meest waardeerde tijdens de gesprekken en ‘mijn zwarte boekje’ was dat ik kon terugkijken op mijn keuzes en de gevolgen daarvan; positief en negatief! Het werd mij inzichtelijk welke keuzes ik maakte, wat het deed met mijn partner en kinderen en hoe het in een negatieve spiraal was gekomen. Barbara kon mij duidelijk maken hoe ik het kon ombuigen naar iets positiefs, hoe ik mij anders kon opstellen en juist MET mijn partner de zaken oppakken en MET hem mijn nieuwe inzichten kon toepassen samen. Het coachingstraject heeft mij vooral het inzicht gegeven dat ‘het anders doen’ een lastenverlichting zal zijn i.p.v. een lastenverzwaring, waar ik juist zo bang voor was! In de loop van het traject knapte ik op, kreeg ik weer lucht en kon ik focussen op de zaken die ik juist wilde. Ik ben er nog niet…correctie; wij zijn er nog niet, maar mijn man en ik hebben handvatten om verder te kunnen en ik WEET nu dat onze relatie, ons gezin en onze toekomst op DEZE manier echt kans van slagen heeft.

Bedankt Barbara voor je manier van coachen; je rust, je vriendelijke maar duidelijke vraagstellingen, je kennis en je menselijkheid.

W.d.B. – Ik heb Barbara leren kennen als een zeer gedreven vrouw die vanuit haar hart mensen in hun kracht zet. Met een nimmer aflatende drive en energie die mede voortkomt uit haar persoonlijke ervaringen met ADHD is zij een zeer pragmatische en hartelijke coach die “moeders van” en “partners van” verder helpt hun eigen pad te volgen en vooral dicht bij zichzelf te blijven.

M.M. – Je bent een topper en mede dankzij jou kan ik zeggen dat ik aardig op deze weg ben gekomen en daar ben ik trots op, je dankbaar voor en geniet ik elke dag van! Succes!

J.J. – Barbara is een betrokken, hoog opgeleide coach die haar werkvlak heeft gekozen vanuit persoonlijke ervaringsdeskundigheid. Als moeder van een kind met ADHD gebruikt ze haar kennis en ervaring om vrouwen met ADHD-kinderen en -partners te leren zo goed mogelijk om te gaan met de uitdagingen van hun situatie.

M.V. – Ik heb de workshop Gezonde Grenzen bij Barbara gedaan. Haar individuele aanpak en de inzichten die zij mij gaf hebben me enorm geholpen om het nu zelf verder te doen.

M.v.d.N. – Het luisteren en coachen van mensen zonder eigen vooroordeel gaat Barbara goed af.
Ze heeft mij geholpen te kijken naar de balans tussen werk- en privéleven en mij geleerd nieuwe uitdagingen te zien.

Barbara Zijta Coaching bestaat sinds 2012. De begeleiding van Barbara is erop gericht om haar cliënten vaardigheden te leren om positief om te gaan met ADHD in de relatie met zichzelf, met de partner, de omgeving en collega’s.

Lees verder