“Workshop Gezonde Grenzen”

 


Je bent op dit moment heel erg bezig met alle ballen in de lucht houden. Je bent voortdurend bezig iedereen tevreden te stellen en je voelt je daardoor moe en futloos. Het is belangrijk dat je je grenzen gaat aangeven, zodat je meer energie en motivatie kunt vinden om je gezin te runnen. Dat kan alleen als jij lekker in je vel zit.

Als je zo doorgaat zoals je nu bezig bent steven je regelrecht op een burnout af, waarbij je maanden of jaren uit de running zult zijn. Je kunt dan niet werken en kunt er dan niet zijn voor je kinderen en mist een groot deel van hun ontwikkeling. Je kinderen zullen opgroeien met een moeder die te moe is om voor hen te zorgen en zich met hen bezig te houden en maken zich zorgen over je. Zij pikken feilloos op wat er met jou aan de hand is en zullen zich afvragen of het aan hun ligt dat mama de hele dag op de bank ligt. Dat is niet goed voor hun zelfvertrouwen en ontwikkeling. Dat is wel de prijs die je betaalt wanneer je nu niet gaat leren je grenzen te stellen.

Tijdens deze workshop leer je het volgende:

  • Je grenzen aan te geven door vaker ‘nee’ te zeggen.
  • Naar je intuïtie luisteren, die heeft tenslotte altijd gelijk.
  • Assertiviteit, je leert aan te geven wat jij nodig hebt.

Deze workshop is bedoeld voor (werkende) vrouwen die zich moe en futloos voelen en aan het einde van hun latijn zijn. Zij ziet dat er iets moet gebeuren en is bereid te veranderen.

Praktische gegevens

Locatie: Almere
Datum: Vrijdag. Kijk op de agenda voor de komende workshop.
Tijd: 10:00-14:00 uur

Deze workshop kost je slechts 4 uur van je leven in plaats van de maanden therapie die je nodig zult hebben wanneer je een burnout hebt. Het effect is hetzelfde. Je kunt naderhand beter je grenzen bewaken en durft meer op je intuïtie te vertrouwen.

Contact

Ben je bij de Partner bijeenkomst geweest? Goed zo! Je krijgt dan een aantrekkelijk korting op deze workshop.


Neem vrijblijvend contact op

Barbara Zijta Coaching bestaat sinds 2012. De begeleiding van Barbara is erop gericht om haar cliënten vaardigheden te leren om positief om te gaan met ADHD in de relatie met zichzelf, met de partner, de omgeving en collega’s.

Lees verder