Oriënterend gesprek

Weet je nog niet precies wat je wil of wat je nodig hebt? Of wil je gewoon eens van gedachten wisselen over jouw situatie? Doe dan een oriënterend gesprek. Tijdens dit 30 minuten-gesprek maken we samen inzichtelijk waar je nu staat en bekijken we wat je wil en wat je mogelijkheden zijn. Je krijgt enkele tips die je verder op weg kunnen helpen.
[lees verder]

ADHD Partner bijeenkomst

Het hebben van een partner met ADHD kan voor veel problemen zorgen in een relatie. Herken je dit?
Hij is vergeetachtig. Vergeet zelfs dingen die hij een paar uur geleden nog heeft gezegd.
[lees verder]

Individuele coaching

In een relatie waarin ADHD voorkomt is het, als niet-ADHD partner, vaak moeilijk om ruimte te scheppen voor het ontwikkelen van de eigen identiteit. Om alles draaiend te houden worden grenzen verlegd, waardoor eigen wensen, verlangens en behoeften ondergeschikt raken.
De ADHD partner loopt vaak tegen zijn of haar eigen symptomen aan en weet daar, in het kader van de relatie, niet goed mee om te gaan.
[lees verder]

Relatiecoaching

Vastgeroeste patronen in een relatie zijn moeilijk te doorbreken. Vooral in ADHD-relaties, waarbij een of beide partners ADHD hebben is vaak sprake van ingesleten patronen. De oorzaak ligt meestal in de ADHD-symptomen. ADHD is helaas niet te genezen en er zal dus een manier gevonden moeten worden, door beide partners, om hiermee om te gaan.
[lees verder]

‎Workshop Gezonde Grenzen

Je bent erg bezig met alle ballen in de lucht houden. Je bent voortdurend bezig iedereen tevreden te stellen en je voelt je daardoor moe en futloos. Genoeg is genoeg!! Het wordt tijd dat je je grenzen gaat aangeven.
[Lees verder]

Workshop Gezond Zelfvertrouwen

Het hebben van een partner of kinderen met ADHD kan je zelfvertrouwen soms behoorlijk aantasten. En als je van huis uit al niet uitgerust bent met een gezonde dosis zelfvertrouwen, dan wordt het er niet beter op.
[Lees verder]

Let op: Het aanbod is voortdurend in ontwikkeling. Het kan zijn dat de pagina’s niet helemaal up-to-date zijn. Neem in geval van twijfel of wanneer je meer informatie wil even contact met mij op via: 06 46 275 783 of via het
contactformulier.

Barbara Zijta Coaching bestaat sinds 2012. De begeleiding van Barbara is erop gericht om haar cliënten vaardigheden te leren om positief om te gaan met ADHD in de relatie met zichzelf, met de partner, de omgeving en collega’s.

Lees verder