Barbara Zijta

Barbara Zijta Coaching bestaat sinds 2012. De begeleiding van Barbara is erop gericht om haar cliënten vaardigheden te leren om positief om te gaan met ADHD in de relatie met zichzelf, met de partner, de omgeving en collega’s.

Barbara heeft HBO Medische Biologie gestudeerd en heeft meegewerkt aan onderzoek naar hersenaandoeningen. Een post-HBO opleiding tot coach volgde een aantal jaar later. De combinatie van deze twee maakt van Barbara een allround coach voor mensen met ADHD en hun partners.

Barbara is een ervaren coach die haar coachgereedschappen inzet om haar cliënten in beweging te laten komen. De gesprekken vinden plaats op basis van gelijkwaardigheid en respect. Samen met de cliënt onderzoekt zij de knelpunten en zal de cliënt zijn of haar doelen gaan bepalen. Zij creëert een omgeving waar de cliënt in alle veiligheid de veranderingen kan inzetten die nodig zijn om deze doelen te bereiken.

Inzicht in je innerlijke wereld en in oude ingesleten communicatie- en gedragspatronen die een rol kunnen spelen, zijn essentieel om een verandering teweeg te brengen. Barbara helpt je deze inzichten te krijgen en gaat oplossingsgericht te werk om jou je doelen te laten bereiken.

Barbara is aangesloten bij NOBCO: Nederlandse orde van beroepscoaches